Logo Talk 2 Owner
Asset Beheer

Scooterverhuur

Deze case gaat over het fictieve Scooterverhuur B.V. Dit bedrijf, zoals de naam al zegt, verhuurd electrische scooters aan toeristen. Het bedrijf zou graag exact bijhouden welke scooters aan welke groepen zijn verhuurd. Ook willen zij graag makkelijk support kunnen leveren als er iets aan de hand is met de scooters tijdens de rit.
 
Met Talk 2 Owner Asset Beheer is dit mogelijk te maken. Met een klant specifieke koppeling naar het beheersysteem van het verhuur bedrijf krijgt Talk 2 Owner de mogelijkheid om reserveringen op te halen als ook beschikbare scooters. Bij het uitleveren van de scooters aan een groep personen scant de beheerder een beschikbare scooter. Vervolgens wordt de groep van de reservering gekozen en weet Talk 2 Owner hoeveel scooters er nog meer nodig zijn en vraagt vervolgens deze een voor een te scannen totdat de groep compleet is. Binnen enkele seconden gedaan en realtime verwerkt in het verhuursysteem.
Bij terugkomst scant de beheerder 1 van de scooters, het systeem vraagt vervolgens de overige scooters ook te scannen. De groep is weer terug en de scooters zijn weer beschikbaar voor verhuur.
Is er een scooter onverwacht kapot, dan kan de monteur met een simpele scan de scooter uit bedrijf halen en later weer net zo eenvoudig terug in bedrijf melden. Door de real-time koppeling met het verhuursysteem van de klant is de klant in hun eigen beheeromgeving altijd op de hoogte en zal nooit een scooter verhuren die net in reparatie is genomen, of nog niet terug is. 

 

Wat wij voor Scooterverhuur makkelijk maken:

Nieuwe scooter? Bevestig een QR-label, scan het label en beantwoord enkele korte vragen.

De scooter wordt vervolgens automatisch in het verhuursysteem gezet.

Door het precies koppelen van scooters aan reserveringen is een goed overzicht te maken van beschikbare en uitgeleende scooters. Ook is gelijk inzichtelijk wie welke scooter heeft meegenomen.

Heeft een klant pech onderweg? Dit kan eenvoudig gemeld worden via de Talk 2 Owner QR-Code. Het verhuurbedrijf krijgt direct een notificatie en kan actie ondernemen.

Scan het QR-label om eenvoudig de scooter uit te lenen aan een groep personen, of weer in te nemen!

Alle acties via het Talk 2 Owner QR-label worden real-time verwerkt in het scooter verhuursysteem van de klant. 

Wat er ook gebeurt bij de uitgiftedesk, of werkplaats, de reserveringsdesk is altijd op de hoogte van de situatie van de scootervloot.

Het QR-label is speciaal ontworpen in de branding van het verhuurbedrijf met een call-to-action “Scan voor hulp”

Een branded sticker laat geen twijfel over wie eigenaar is van de scooter.