Logo Talk 2 Owner
Asset Beheer

Henri Willig Kaas

Henri Willig Kaas BV is een Nederlands familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige kaasproducten. Het bedrijf werd opgericht in 1974 en is gevestigd in Katwoude, vlak bij de wereldberoemde toeristische bestemming Volendam.

 

Het bedrijf begon als een kleine kaasboerderij en is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler op de kaasmarkt met meer dan 400 medewerkers. Henri Willig Kaas BV heeft verschillende kaaswinkels en verkooppunten in Nederland, Duitsland en Oostenrijk, maar exporteert ook naar meer dan 30 landen wereldwijd.

 

Om deze organisatie zo goed mogelijk te ondersteunen, wordt gebruik gemaakt van veel ICT assets, waaronder laptops, telefoons, docking stations en computerschermen. Met de groei van het bedrijf werd het steeds lastiger goed overzicht te houden welke assets waar precies staan, wie ze meegekregen heeft om thuis te gebruiken, of tijdelijk heeft geleend. 

 

Met de inzet van Talk 2 Owner Asset Beheer heeft Henri Willig Kaas BV nu volledig inzicht en overzicht over alle (ICT) assets. Nooit meer onduidelijkheid over een teruggebrachte laptop (wie had deze geleend?), of hoeveel laptops er binnenkort aan vervanging toe zijn.

 

Naast overzicht is het nu ook mogelijk voor de gebruikers om een support ticket in te schieten over een specifieke asset. Voordeel is dat het ticket automatisch verzien wordt van alle bekende meta data over de asset. Voor het supportteam is het daarmee direct duidelijk over welke asset de vraag gaat.

Wat wij voor Henri Willig Kaas makkelijk maken:

Nieuwe asset? Bevestig een QR-label, scan het label en beantwoord enkele korte vragen. 

Met slimme Talk 2 Owner technologie is het vaak niet nodig veel informatie over een asset handmatig in te voeren. Met een simpele scan van een Talk 2 Owner DeviceQR, is binnen enkele seconden een laptop of telefoon geregistreerd met uitgebreide meta data, zoals IMEI, serienummer, cpu, geheugen, mac-adres, etc.

Doordat tijdens de registratie van een asset er op slimme wijze zeer veel nuttige eigenschappen worden meegenomen, is het eenvoudig hiervan overzichten te tonen.

Direct inzicht in waar elk asset staat, of wie deze geleend of in bezit heeft.

Volledig overzicht welke assets binnenkort aan vervanging toe zijn.

Als gebruiker een probleem wil melden over een asset, kan dit door het QR-label te scannen met de camera van een mobiele telefoon en enkele simpele vragen te beantwoorden over wat precies het probleem is. Eventueel kan een foto worden bijgevoegd.

Het is niet nodig eerst de Talk 2 Owner app te installeren. Dit kan direct met elke telefoon.

Scan het QR-label om eenvoudig de asset tijdelijk te koppelen aan een medewerker, of weer in te nemen!

Tijdens registratie word de asset direct in de ERP pakket (Afas) van Henri Willig geregistreerd.

Het QR-label is speciaal ontworpen in Henri Willig branding met een call-to-action “Scan voor hulp”

Een branded sticker laat geen twijfel over wie eigenaar is van de asset.