Logo Talk 2 Owner
Meldingen Beheer

Leger des Heils, ReShare

Leger des Heils ReShare zamelen tweedehands, of gebruikte, kleding, schoenen en textiel in waarmee ze mensen en milieu kunnen helpen.

De kleding en textiel die jij aan hun doneert, geven zij een mooie nieuwe bestemming. Ze geven het bijvoorbeeld weg bij nood en verkopen het in hun eigen tweedehands – en vintage kledingwinkels: de ReShare Stores.

Talk 2 Owner is in 2022 een proefperiode (Meldingen Beheer) gestart met ReShare Meldingen Beheer. Doel van de proef was om met onze Talk 2 Owner QR-labels, (vol)- meldingen van kledingcontainers sneller en makkelijker te maken. We hebben alle containers van een unieke QR-code voorzien waarin de informatie (naam, locatie, meldingsgeschiedenis) direct beschikbaar is. Hiermee krijgt ReShare meer inzicht in de meldingen en zo kunnen we ze helpen slimmer te werken, en effectiever en efficiënter te legen.

Wat wij voor ReShare makkelijk maken:

Container vol of staan er zakken naast? Scan het QR-label met je telefoon en kies “Hij is vol”. Deel eventueel een foto van de situatie ter verduidelijking.

Er wordt automatisch en anoniem een ticket aangemaakt in het ReShare systeem.

Scan het QR-label met je telefoon en kies “Ik heb er per ongeluk iets ingegooid”.

ReShare is direct op de hoogte over welke container het betreft en maakt met de melder een afspraak om het probleem op te lossen.

Een nieuwe container kan eenvoudig worden geregistreerd. Plak een QR-label op de container, scan het QR-label en beantwoord een paar korte vragen. De GPS locatie wordt automatisch gedeeld en een foto van de container in zijn nieuwe omgeving maakt het proces af.

De chauffeur die de container leegt, kan deze leeg melden, door simpelweg het QR-label te scannen met de Talk 2 Owner app.

Alle openstaande tickets worden direct gesloten en de (anonieme) melders krijgen een notificatie.

De chauffeur kan bij fysiek plaatsen van de container, dit direct ook verwerken in de systeem van ReShare, door simpelweg het QR-label te scannen met de Talk 2 Owner app.

Automatisch wordt nieuwe GPS locatie van container bijgewerkt ens status op Actief gezet.

Label vervangen? Met de juiste rol kun je via een scan en de korte chat een QR-label afmelden en direct een nieuwe registreren. Dat doe je slim door het nieuwe label te scannen!

Gratis een proefperiode? Dat kan…